torsdag 3 januari 2008

Välkommen vår.....

Ja, nu var det länge sen det blev ett inlägg i bloggen, men ni vet ju hur det är runt jul och nyår!
Man umgås med familj, släkt och vänner och tiden hinner inte riktigt till. Hoppas ni alla har haft en riktig god jul och härligt nyårsfirande! Vi var på hemmaplan i goda vänners lag!
Nu är man tillbaka i vardagen och det känns riktigt skönt att få rutin på saker och ting igen. Överbliven mat och godis är nu slängt och till helgen blir det "vår" här hemma! Även fast snön faller ute. Granen barrar och dottern blir mer och mer intresserad av att dra i grenarna, Amaryllisarna börjar sloka och Hyacinterna har gjort sitt....
Nästa etapp blir att fira ettårs dag! Tänk vad tiden går fort!

Nyårsdukningen..

7 kommentarer:

beas barnslikheter sa...

Vilken mysig dukning!

Ja-a, visst längtar man till våren nu och det känns nästan skönt när Amaryllsen och hyacinterna kan få "kastas" eller i alla fall ställas bort.

Däremot är det lite ironiskt att nu när vårlängtan börjar göra sig gällande - så kommer snön. Fast...det är härligt det med. Är hur trött i armarna som helst av att ha dragit mina två lyckliga barn idag. :-)

Kram Bea

Under en vind sa...

Vilken vacker dukning! Hoppas att ni hade en trevlig kväll vid den dukningen! Må gott, kram!

älskar sött sa...

Sååå vackert! Ja vi var utanför Ljungs handelsträdgård... men det hade precis stängt =/ Såg inte så kul ut utanpå....är det verkligen det inne?? Ja, visst är Milou härlig på Forma rum!!?? Instämmer..=)Stor kram på dig/Malin

En Doft Av Danmark sa...

Önskar dig en underbar fortsättning på det nya året!

Kram
Dorthe

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilken vacker dukning, kram!

ljuvahem sa...

Tittar in ibland...
Jättefint du har det =)

Kram Hanna

Rebecca (krebs) Bjarneskog sa...

Först och främst måste jag säga att jag verkligen gillar din blogg :-D Och vilket vackert hem du har skapat!!! hihi, kommer säkert att fråga många gånger om de saker du har, men jag börjar med den otroligt vackra kandelabern ??? var har du hittat den montro???