torsdag 7 februari 2008

Pelargoner och slitna utemöbler...

Längtan efter våren är stor nu. Känner mig en aningen avis på de som ska åka till Thailand och Indien osv..men men, vi får hoppas på en bättre vår och sommar än den vi fick uppleva förra året!

Något jag älskar är Pelargoner, gärna väldigt ljust rosa, nästan åt det vita hållet! Jag längtar att få pynta ute med vackra slitna stolar, stegar, mjölkkannor m.m

Tänk när man får plantera sina första Penseér! Se krokus, Snödroppe, Tussilago och Vitsipporna komma upp och sedan i början av Juni, känna doften av Syren! (fast då är det ju sommar)

Vad är vår för dig!?

10 kommentarer:

Marres Hörna sa...

Åh, jag håller med dig! Det där är vår...pelargoner, snödropper... Härligt!!!

Kram Marre

Gammalt & nytt sa...

Jag längtar ochså efter våren,och ljus rosa pelargoner.Jag tror nog att våren är på gång?
Mvh irene

Smått och gott hos Lina sa...

Visst är pelargoner härliga! FÖr mig är vår tussilago som lyser gult i dikeskanten. Ah, längtar efter våren nu jag också!

Kram Lina

Inredningsgalen sa...

Ja härligt skall det bli! Efter att huset nu är färdig renoverat så är det trädgården tur. Här skall målas och planteras rosenbuskar, ljusrosa eller vita har inte bestämt mig ännu. Vita trädgårdmöbler och zink, finns inget bättre!

Jenny Isaksson sa...

Halloj Partypinglan! Tack för senast! ;-) Det var en riktigt rolig fest! :-) Kul att rumla runt lite ibland! :-)

Jaa, våren längtar man efter nu så in i den!! Vår för mig är att kunna sitta ute och dricka kaffe och sola vid husväggen! Se krokusarna och plantera lite färggranna vårblommor! :-)

Ha en bra dag! Kram!

Havssalt sa...

Åhh våren för mig är fågelsången som så länge varit tyst men som åter kommer tillbaka på våren. sen även det syrliga doften av lera och kodynga som blir av det sura gräset som kommer fram när snön smält bort. Men självklart även de gula tusilagona.

Hemma i mitt köksfönster står nu en hel hög med ljusrosa mårbacka sticklingar och väntar på att de ska bli vår. Ha en skön helg!

Anonym sa...

hej vännen! Ja herregud väntar också massor efter pelagoner just nu!:D Har visserligen ingen fin trädgård som ni har men en dag kanske..! Har hittat en ny blogg, håll i dig jag döör vad hon är duktig!http://vanilladreamsandhumblebees.blogspot.com/
Vi höres imorgon, nu ska jag sy klart ett överkast!:) Kramar Jossan

Jes/Vita villa vila sa...

Underbar bild!

Jes

Ninis sa...

Underbar bild... längtar efter att börja grejja i trädgården!
=)

Millas hem sa...

Hej!
Det där låter som en perfekt vårbeskrivning för mig!
Altanen ska fyllas med möbler, blommor och fikabrickan skall laddas med godsaker.
Solen ska ju helst skina också!
(en liten bagatell bara)
Våren är på det sättet strået vassare än sommaren, för det är en viss tjusning med att längta, att inte vara mitt i liksom!!
Trevlig söndag// Kram Camilla