måndag 10 december 2007

Extreme makeover "Julbocken"...
För ett tag sen stod jag nere i källaren och gick igenom alla julsaker, då hittade jag min julbock. Men fy så ful den är tänkte jag, aldrig att den får komma upp till övervåningen!

MEN.... jag har blivit totalt inspirerad av en del bloggare (kommer nu inte ihåg vilka) var jag ju tvungen att apa efter....Julbocken har fått en makeover! Den sprayades vit och fick nya band och titta så fin den blev!

(försök ignorera tapeten på högra bilden ;) Man får ta ett rum i taget.... :)

9 kommentarer:

Vårt lilla hem sa...

Åh så fin den blev!! Den blirhelt plötsligt mer representabel i sin nya färg och band :) Jag såg också att nåra andra gjort så och nu när jag ser hur fin din också blev blir jag lite sugen på en egen julabock! :)

Kram! Jenny

Sandhem sa...

Den blev så fin.. Men väntar bara på att du ska lägga in Ert nya vardagsrum som blev klart i natt....förstår att du måste fixa och trixa innan! Hehheh

Jes/Vita villa vila sa...

Å så söt!
Den blev ju jättefin! :)

Ha en jättehärlig lucia-vecka! Kram Jes

Smultron och glass sa...

Så fin bocken blev!

Visst måste man göra ett rum i taget, om man bara stressar sig igenom och försöker fixa allt samtidigt tror jag faktiskt inte att slutresultatet blir det bästa. Allt måste få ta sin tid!

Under en vind sa...

Vi måste ha varit på samma blogg, såg också nån som sprayat den vit och satt på brunrutiga band! Den var så fin och din blev lika fin den! Jag äger inte ens en bock....men en vit sån skulle passa mig.....Kram och gonatt!

På landet, mot skogen sa...

Vad fin han blev!
Dina julbilder i förra inlägget är jättefina, riktig julkänsla :)
Ha en bra dag!

Inredningsgalen sa...

Ur snygg!!!!

annkierix sa...

ja du med vitfärg kan man göra under.. så fin den blev!
ha en fortsatt fin lucia!

En Doft Av Danmark sa...

Ååhh så fin den blev...och jag som slängde min :o((

Kram
Dorthe