måndag 10 december 2007

Lite julbilder...

Ja, nu börjar julen verkligen närma sig med stormsteg! Endast två veckor kvar.

Man börjar känna av den "berömda julstressen" smyga sig på. Även fast jag redan låg på planerar stadiet i september, men så är det väl alltid? Fast jag ska inte klaga, det mesta är ordnat, blommor, pynt, julgranen är utvald i skogen osv. Det är väl bara all denna mat som skall ordnas. Ser verkligen fram emot denna jul, första i huset och med lilla dottern. Då vill man att allt ska vara perfekt, för visst är man en riktig perfektionist. Idag visar jag lite av alla julblommor vi har här hemma. Hoppas att alla har haft en riktig bra start på veckan, synd bara att ingen snö vill dyka upp....

5 kommentarer:

Kersti sa...

Vilka fina blommor.Jag har fortfarande ingen amaryllis. Det måste ordnas. men först ska jag överleva denna vecka med konserter och luciatåg. Jätte skoj och himla stressigt.
Du får huset fullt har jag förstått, jätte skoj. Vi blir kanske bara vi inte ens moje och Henry. Fast det är inte riktigt säkert. Får se. Kramar från oss alla.

Vårt lilla hem sa...

Så mysigt med alla julblommor! Den lilla granen var ju för söt!! Och jag gilladepåsen med texten på, den var riktigt gullig!

Jag insåg tidigare idag att det faktiskt bara är två veckor exakt kvar till julafton och då kröp det lite i mig, så lite tid och så mycket jag vill hinna med! :-/
Det viktigast är dcok ordnat redan, det är bara granen kvar ochden ska få komma in i helgen :) Sen blir det lite bak, pyssel och julklappsinslagning kvar bara :)

Kram! Jenny

P.S. Jag länkar dig! Hoppas det går bra :)

Marres Hörna sa...

Fiiint!!! Det är underbart fint med sånna krukor och fattigmanssilver till det... :-)

Kram!

Nilla sa...

Så fina blommor, speciellt fastnade jag för lilla granen i krukan, har tänkt flera dagar gå och söka mig en med. Får se om jag hinner innan den stora julgranen ska in =)

Tycker att fast man försöker planera det så att man inte ska behöva stressa så klarar jag mig riktigt aldrig utan att vara fast i julstressen, men det hör kanske till det med =)

Hoppas ni får en riktigt härlig dag!

Kram Nilla

www.evasleva.blogg.se sa...

Vad fint!
Jag har också varit ute i god tid med julplanering och pyssel men sen har jag helt tappat farten så nu är det endå lite stressigt. Men mest bara kul. Man får släppa på en del saker helt enkelt. Julen ska ju vara rolig och avslappnad. Inte stressigt :)