måndag 28 januari 2008

Vyssan lull...

I min dotters rum så står hennes "gamla" vagga, vill inte ta ut den för jag tycker om den så mycket! Så istället för en sussande liten bebis bor lite nallar där nu. De flesta kommer från Bukowski och jag köpte många när jag var gravid. Ville inte handla för mkt kläder innan man visste vilket kön det var, så då gick jag loss på nallar istället. Maileg grisen fick lilla A i julklapp(men det var nog mest för min egen skull)

Den virkade filten av mormorsrutor gjorde jag till en av mina småbröder när jag gick i 7:an(jag vet, visst är jag duktig...hmmm) det var nog det enda jag slutförde på syslöjden, kan tillägga att jag inte var någon favorit hos syfröken, som bara använde upp massa material och hamnade sedan i papperspåsen!



Förvaring är verkligen något som är A & O i ett barnrum, men än så länge kan de ligga i Zink baljor. Ropade in en kista på en auktion som skall göras om till leksakslåda, om jag bara får änden ur någongång...


Några av mina stora idoler är Astrid Lindgren och Ilon Wiklands helt underbara bilder.
Så i A:s rum finns det lite smått & gott från dem.
Favoriten är Lotta på Bråkmakaregatan (därav favoriten Maileg grisen)
Hoppas ni alla har haft en bra start på veckan! Måste även skriva att jag blir så otroligt glad av alla era fina kommentarer, det värmer verkligen!
Försöker lämna avtryck hos er så mycket som möjligt, men ibland räcker tiden inte riktigt till :)

7 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Så söta leksaker får ju gärna synas. Det känns så mycket mer äkta än alla plastiga hemskheter som tyvärr barnen är så förtjusta i :-)

Ha det bra!
Kram Lina

faster atta sa...

Så fint det blev med nallarna i vaggan! Passar ju ypperligt!

Anonym sa...

hihihi känner så igen mig när det gäller nallarna! Jag tycker att dom är såååå fina och pojkarna har en hel hylla full var, men de leker inte ens med dom... ;-) Det är bara spindelmannen som gäller!suck....

Vad fint du gör det med allt pyssel! :-) Smart och jättesnyggt att ta en zinkbalja till förvaring!

Ska ni gå på Mickes fest förresten?

Kram!

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken underbar vagga fylld med söta nallar!

Astrid Lindgren är en viktig del, här är hon också populär! Just Lotta är omtalad här, vår dotter har varit otroligt lik henne till utseendet (men nu har håret blivit längre....) och ibland humöret också! När hon sätter den tjuriga sidan till kallas hon för Lotta...

Ha det gott, kram!

Anonym sa...

Jättefint med vaggan ! Det är svårt att hitta nån rolig förvaring till alla grejer. Ha en bra helg ! Kram från oss

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Det var smart att ha nallarna i vaggan,den iden gillar jag hm men mina barn vill nog inte ha nallar i deras gammla vagga. lär nog vänta på barnbarn(hm nä inte än)Otroligt fint var det i alla fall!
Ha en bra dag!
Irene

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Mysigt ni har det :)

Kram