onsdag 3 oktober 2007

Min fågelbur!

Ja, igår skrev jag ju att jag skulle lägga upp bilder på mina fynd, så här kommer ett av dem, min nya fågelbur. Den är från 1920-talet och är nästan en meter hög. Helt underbar. Och det var verkligen ett fynd, 50 kronor! Den står på vår nyinköpta skänk från Blocket, den ska målas vit.


Vet inte riktigt vad jag vill ha i, så nu får det se ut så här ett tag. Funderar på ett stort silverfat, med en mer passande kruka. Har ni några tips?? Hängde på ett litet hjärta somjag sydde igår.

Så nu håller jag på för fullt med matsalsrummet, ni ser ju att tapeterna är inte de vackraste!! Känner att jag haft lite väl många projekt och vill koncentrera mig på ett rum i taget, men vi får se hur det går med det. Om jag känner mig rätt så kommer det hålla till morgonen, då vill jag nog riva ut köket....

Slänger även in en liten "smyg glimt" på mina gardiner jag håller på att sy, men jag vill visa dem i sin helhet sen när jag målat rummet!

8 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

Jättefin!! :-D

Nublus blogg sa...

Jag sitter här och skiftar i grönt av avund. Vilken härlig bur!

Jag ska också försöka bromsa och få färdigt det jag redan påbörjat innan vi drar igång fler projekt. Men det är jättesvårt!

*kram*

Anonym sa...

Tittar in och inspireras av dina fina bilder! Älskar ochså gamla spetslakan och har dom snart över allt i hemmet i olika former:-)

therre sa...

Fint! :) Jag försöker också tänka ett rum itaget :) Annars skenar tankarna iväg överallt! :P

Kaffe med drömmar sa...

Såå fin bur! Vilken mysig detalj! Gardinerna ser jättefina ut. Lycka till med vardagsrummet!

Sandhem sa...

fina bilder...jo den där buren e jag allt lite avis på... att jag inte tog den först....skojar..

Sandhem sa...

du måste ju lägga ut din fina skänk också som du köpte i går, före och efter!

Mia sa...

Vilken underbar bur! Tycker du har pyntat den kanonfint! kram