onsdag 22 augusti 2007

Scrappat en Gästbok!
Till min dotters dop ville jag ha en personlig Gästbok, de är så otroligt tråkiga i bokhandel´n. Så jag Scrappade en istället och så här blev resultatet. Hade bilden såg man fick se den från början, men efter att ha blivit uppmärksammad av www.uppepavinden.blogspot.com så tog jag genast bort det.
*Tack snälla*
Vilken sjuk värld vi leber i.

11 kommentarer:

country-dreams sa...

Vilken mysig blogg du har...lyllo dig som har hittat ett hus. Jag letar fortfarande och längtan blir ju inte lättare när man sitter och kikar på alla underbara inredningsbloggar med sekelskifts villor....blir snart galen...
Vad duktig du är på att scrappa, jag är jätte glad att jag började med det för vår dator pajade och där med alla kort. Så det enda jag har kvar på min dotters födelse är det jag scrappade....pust.
Så det kändes som en bra hobby.
Ha det bra / jessica

atmosphere sa...

Klart att det är bättre att göra en egen! Det blir en unik sak, istället för en massproducerad bok. Helt rätt. Kram Ingrid

Uppe på vinden sa...

Jättefin bok, du är duktig du! Höll själv på ganska mycket med scrapbooing under några år men har tappat inspirationen sista året...Just nu tar hem och inredning överhanden!
Är så roligt att se bilder på dottern, men läs gärna inlägg hos www.stationshusetanno1913.blogspot.com, det finns tyvärr de som missbrukar bilder på barn även på dessa bloggar....Fruktansvärt tråkigt! Må gott! Kram!

Smultron och glass sa...

Vilken jättefin gästbok du scrappat ihop! Hur har du hunnit med både det och alla inbjudningskort? Jag håller på lite med scrappbooking, men för mig tar det flera timmar att bara göra ett litet grattiskort :-)

Marres Hörna sa...

Jätefint!!! :-)

Kram!

Lallis sa...

Men oj, så fiiin!
Mvh Lallis

Mia sa...

Å vad fin den blev!

Emily sa...

Så mysig blogg du har! :)
Tänkte höra med dig, jag har fått i uppgift att scrappa (eller göra) en gästbok till ett dop. Hur fixade du din, vad är det för typ av bok du köpt och hur gjorde du inehållet? :)

Ha det fint!
/Emily

Jag sa...

Hej Emily. Tack så mkt :) Gästboken är en "riktig" gästbok som jag köpt på bokhandeln. Med hård pärm runt. Sen har jag använt olika papper, blommorna satte jag dit innan jag klistrade på de olika papperna. Eftersom pärmen var hård.Inne i boken är det endast blanka blad, gjorde inget däri. Hmm, hoppas jag förklarade lite så du förstod :/ //Jasmin

vickan sa...

hej så fint, hade du gästboken endast för dopet eller ska hon ha den längre fram i livet också? ex. 1 årskalas, 2 årskalas osv, konfirmation osv? Hur löste du i så fall de olika avdelnigarna?

vickan sa...

hej hade du gjort en enbart gästbok till dopet eller är det för fler högtider i livet? OM det är för fler hur löste du det mellan de olika delarn?